Echipa didactică

Creșa și grădinița din București - Pipera

Un scurt mesaj al doamnei directoare

Echipa de educație a casei albastre

„De-a lungul carierei mele în educație, am înțeles că inovația este esențială pentru a menține vie curiozitatea copiilor și pentru a hrăni imaginația.

Apreciez proiectul educativ La Maison Bleue pentru valorile sale, respectul pentru copii și ritmul lor, precum și pentru caracterul modern al pedagogiei aplicate copiilor mici.

Sperăm că acest model francez de succes va întâlni același succes la copiii care vin la grădinița noastră din București ”.

Cristina Sandulescu, Directoare La Maison Bleue București

Clasele și echipa lor didactică

Personalul angajat de la Maison Bleue din București este calificat în puericultură. De asemenea, în timpul înscrierii la grădinița noastră franceză din București, copilul dumneavoastră va fi însoțit de oameni binevoitori și atenți.

Descoperiți acum compunerea claselor noastre și atuurile noastre pentru fiecare grup:

creșă și grădiniță Bucuresti Pipera Voluntari franceza

"Les Papillons" – de la 10 luni până la 2 ani

Educatoare: Paula

Asistentă: Sanda

Mediul copilului este important pentru dezvoltarea acestuia. Din primul său an de viață, în grupul fluturașilor, bebelușul dumneavoastră se va putea familiariza treptat cu viața comunității. El își va dezvolta noi abilități în fiecare zi prin joc și activități și va face tranziția între casă și structură în conformitate cu propriul ritm.
Școala creșă și grădiniță franceză București 2 ani

"Les Coccinelles" - 2 à 3 ans

Educatoare: Gloria

Asistentă: Ela

În jurul vârstei de 2 ani, copilul devine treptat din ce în ce mai independent. Construirea limbajului, dezvoltarea abilităților de socializare, cunoașterea personală și identificarea celorlalți etc., sunt multe etape de depășit. În grupa buburuzelor, copilul dumneavoastră va fi însoțit în procesele de învățare cu bunăvoință.
Școală pentru liceul francez București

Grupa mică – de la 3 ani până la 4 ani

Educatoare: Théodora

Trecerea la grupa mică este ușoară în grădinița noastră din București. Într-adevăr, copilul dumneavoastră va fi întâmpinat într-un cadru propice noilor achiziții și construcției sale personale. Respectând programul ministerului român care a emis autorizarea legală, îl vom sprijini pe copilul dumneavoastră în dezvoltarea sa psihologică.
Gradinita și creșă Franceza Bucuresti

Grupa mijlocie și mare – de la 4 până la 6 ani

Educatoare: Sally

În grupa mijlocie și mare, vă pregătim copilul pentru intrarea în clasa pregătitoare (CP). Indiferent dacă intenționați să vă înscrieți copilul la liceul francez din București sau într-o școală primară din România, lecțiile predate la noi vor fi recunoscute și certificate de guvernul român prin acreditarea noastră „AUTORIZATĂ către Ministerul Educației și Cercetării din România”.