La Maison Bleue in Romania

La Maison Bleue Pipera aduce in Romania experienta a treisprezece ani in educatie timpurie, realizata in Franta.

Sediul nostru este situat in Pipera, str. Erou Iancu Nicolae si este compus din 2 cladiri spatioase, pentru grupe de copii cu varste intre 1-7 ani.

Gradinita detine mai multe sali de activitati (inclusiv cinema, joaca cu apa etc.). Toate spatiile interioare sunt ample, beneficiind de lumina naturala. In mod special ne bucuram sa beneficiem de sala destinata jocului cu apa ce va permite copiilor sa desfasoare aceasta activitate deosebit de distractiva, dar si educativa, intr-un cadru sigur, special conceput si amenajat.

De asemenea, copiii au la dispozitie o gradina pentru activitati/jocuri in aer liber in care ne dorim sa petrecem cat mai mult timp. Avem si o mica gradina de legume pe care o ingrijim impreuna cu cei mici, in cadrul activitatii- cheie Gradinarit , avand astfel ocazia nu numai sa urmarim transformarile aduse de fiecare anotimp, dar si sa purtam nenumarate discutii cu privire la tot ce creste in gradina noastra.

Mobilierul este de lemn, special conceput pentru activitatile ce se vor desfasura in gradinita.

Gradinita noastra formeaza grupe in limba franceza avand la baza principiile programei scolare franceze.

Conform principiilor La Maison Bleue, parintii au un rol important in viata gradinitei. Organizam periodic evenimente, sarbatori care sa le permita acestora sa intre in contact cu educatorii nostri, sa discute despre dezvoltarea copiilor si sa se implice cat mai activ in activitatile noastre.