Grădinița din București

Referința copii mici în limba franceză si engleză în România

Informații privind grădinița La Maison Bleue din București - Pipera

La Maison Bleue este deschisă.

Acordăm o mare importanță respectării gesturilor de barieră și securității elevilor noștri.
În cadrul La Maison Bleue copiii dumneavoastră sunt în siguranță și evoluează într-un mediu sănătos.

Mască obligatorie pentru personalul educațional al creșei

Mască de protecție

Mască obligatorie pentru personalul didactic atunci când situația o impune.

Măsurarea temperaturii

Verificare zilnică

Verificarea stării de sănătate a copiilor (triaj medical)

Dezinfectarea mâinilor pentru Covid 19 în grădinița din București

Dezinfectarea mâinilor

Reguli de igienă stricte pentru personalul didactic și pentru copii. Spălarea și dezinfectarea mâinilor.

Curățarea și dezinfectarea jucăriilor școlare Pipera

Curățenie periodică

Curățenie periodică a materialului didactic și a mobilierului.

O expertiză franceză în România

La Maison Bleue intenționează să creeze în România grădinițe pe baza experienței franceze în domeniul copilăriei timpurii.

Scopul nostru principal este de a promova dezvoltarea copiilor. De asemenea, pentru a oferi cel mai bun sprijin zilnic, oferim spații în care nevoile lor, așteptările familiilor lor și know-how-ul profesioniștilor sunt în armonie.

Grădinițele noastre oferă facilități adaptate vârstei copiilor, care le permit să se joace, să experimenteze, să învețe, să cânte și să danseze. Pe scurt, le oferim copiilor posibilitatea de a se dezvolta descoperind și trezindu-se în mediul lor, asimilând noi cunoștințe și dezvoltând noi abilități într-o atmosferă ludică.

Toate structurile La Maison Bleue aplică aceleași principii și valori, respectând în același timp cele mai înalte standarde în domeniul îngrijirii copiilor și educației.

Valori importante pentru bunăstarea copiilor dumneavoastră

Dincolo de o simplă grădiniță, structurile noastre sunt concepute pentru a face pe toată lumea să se simtă acolo … ca acasă! Acesta este motivul pentru care valorile noastre sunt la înălțimea ambițiilor noastre.

Angajamentul dintre părinți și personalul educațional

Angajament

Avem o misiune socială: să facem tot posibilul pentru a le oferi celor mici locul pe care îl merită pentru a contribui mai bine la echilibrul dintre viața personală și cea profesională.
Profesor din prima copilărie

Expertiză

Suntem recunoscuți din 2004 pentru know-how-ul nostru unic: crearea celor mai bune condiții pentru dezvoltarea copiilor mici. Grădinița La Maison Bleue Pipera se bazează pe experiența de 20 ani a La Maison Bleue în Franța, în domeniul copiilor mici.

creșă la București la scară umană

Omenie

Suntem foarte atenți la recrutarea colaboratorilor noștri, motiv pentru care instruim și susținem echipele pe plan intern. Avantajele oferite de La Maison Bleue le permit să-și realizeze cel mai bine munca cu copiii într-un mediu binevoitor.
Entuziasm pentru educația copiilor

Entuziasm

Muncim cu drag și dorim să împărtășim convingerile noastre cât mai multor oameni posibil, astfel încât copilăria timpurie să devină o prioritate absolută. Entuziasmul nostru se reflectă în activitățile noastre de dans, creativitate sau de gătit.

Îndrăzneală în grădinița ta din București

Curaj

Inventăm noi modalități de amenajare a spațiului respectând în același timp mediul în sens larg și inovând pentru a contribui mereu mai bine la dezvoltarea copiilor și calmul tuturor celor care lucrează în grădiniță zilnic.

La Maison Bleue pe scurt

Povestea începe în 2004 cu Sylvain Forestier, antreprenor, și Antonia Ryckbosch, asistentă medicală specializată în puericultură. Împreună, au decis să creeze o nouă generație de creșe, în parteneriat cu comunități și companii.

La Maison Bleue înseamnă întreaga expertiză în primii ani de viață sub un singur acoperiș!

De 20 ani, La Maison Bleue a rămas fidelă valorilor sale:

    • Un proiect educațional coerent și inovator comun tuturor structurilor noastre.
    • Facilități adaptate dezvoltării fiecărui copil și fabricate cu respect pentru mediu.
    • Un angajament constant de a oferi cel mai bun sprijin zilnic.
    • Școala noastră proprie de pregătire pentru a garanta un serviciu de înaltă calitate profesională.

În 2024, La Maison Bleue are mai mult de 2800 de structuri (creșe și grădinițe) în întreaga lume. Vă invităm să descoperiți rețeaua La Maison Bleue https://www.la-maison-bleue.fr/.

Focus pe La Maison Bleue România

O creșă și o grădiniță moderne și confortabile

Grădinița noastră franceză este situată în cartierul Pipera, strada Erou Iancu Nicolae, în două case mari unde putem găzdui copii cu vârsta cuprinsă între 10 luni și 6 ani.

Spațiul interior al grădiniței noastre este mare și luminos, copiii au la dispoziție mai multe săli de activități, inclusiv o sală de cinema și o sală cu apă. Suntem deosebit de încântați să le oferim copiilor un spațiu în care se pot juca cu apă, ceea ce este atât distractiv, cât și educativ.

Copiii au la dispoziție o grădină în aer liber, în care le propunem activități/jocuri. Copiii sunt invitați să meargă în această grădină cât mai des posibil: astfel au posibilitatea de a-și îngriji mica grădină de legume și de a observa transformările naturii de-a lungul anotimpurilor. Atâtea descoperiri care le vor stârni curiozitatea, vor stimula discuțiile în jurul plantelor care cresc în grădină și le vor dezvolta conștiința!

Amenajările interioare sunt realizate din lemn, concepute pentru activități specifice grădinițelor și cu respect pentru mediu.

La Maison Bleue Pipera este o grădiniță cu predare în limba română, franceză și engleză. Programul nostru respectă Programele de învățământ românești, dar și principiile și practicile programelor franceze. De asemenea, suntem recunoscuți de Ministerul Educației din România care ne-a acordat statutul de Școală Autorizată.

În conformitate cu principiile La Maison Bleue, părinții au un rol esențial în viața grădiniței noastre.

Astfel, pe tot parcursul anului, organizăm evenimente și petreceri, oferindu-le posibilitatea de a interacționa cu profesioniștii noștri și de a ne implica mai mult în activitățile noastre.

Integrarea copiilor în Maison Bleue este un pas foarte important. Acesta este motivul pentru care oferim integrare adaptată, indiferent de vârsta copilului dumneavoastră, atunci când se înscrie la grădinița noastră.

Integrarea adaptată (și, prin urmare, personalizată) ne permite să vă întâmpinăm copilul în cele mai bune condiții și să vă oferim atât lui cât și dumneavoastră o perioadă de tranziție lină. Durata acestei adaptări variază de la un copil la altul. Fiecare copil și fiecare părinte este diferit, motiv pentru care acordăm o atenție specială nevoilor dumneavoastră încă de la începutul colaborării noastre.