Valorile Noastre

Suntem mai mult decat o simpla gradinita!

Dincolo de a fi o simpla gradinita, ne propunem ca la noi fiecare sa se simta… ca acasa! Din acest motiv valorile noastre sunt la inaltimea ambitiilor noastre!

Implicarea

Misiunea noastra in societate este de a depune toate eforturile pentru a da copilariei locul meritat, pentru a contribui la echilibrul intre viata personala si cea profesionala.

Experienta

Suntem recunoscuti inca din 2004 pentru competenta noastra unica de a crea cele mai bune conditii pentru dezvoltarea copiilor.

Resurse umane

Suntem deosebit de preocupati de selectarea personalului nostru, din acest motiv ne formam echipele prin instruiri interne. Avantajele oferite de gradinita noastra le permite acestora sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii.

Entuziasm

Ne iubim meseria si dorim sa impartasim convingerile noastre cu ceilalti si cat mai multa lume sa priveasca perioada copilariei ca o prioritate.

Curaj

Inventam mereu noi modalitati de amenajare a spatiului, tinand cont de mediul inconjurator si continuam sa inovam pentru a contribui cat mai mult la dezvoltarea copiilor si la starea de bine a celor ce isi desfasoara activitatea in gradinita noastra.